Scala

Scala er en enebolig der stue og kjøkken er plassert i 2. etg. Soverom, bad, bod og gang finner du i 1. etg. Legger til at Scala også kan leveres som kjedet enebolig(er), både med og uten carport i mellom!

116 m2 2 soverom 1 baderom

Spesifikasjoner

Beskrivelse

Moderne og kompakt hus med alle fasiliteter.

Moderne linjer og effektiv utnyttelse gjør Scala til et hjem som kan passe for mange. Kort fortalt; en smart, rimelig og stilig bolig.

Rett inn

Gå tørrskodd rett inn i entréen fra carporten. I første etasje finner du to soverom, den innvendige boden/vaskerommet eller badet/vaskerommet.

Når soverommene plasseres i en annen etasje enn de sosiale oppholdsrommene, skapes det naturlig en egen avdeling for hvile og søvn.  

Opp i andre etasje

I andre etasje møtes du av en stor og luftig stue på den ene siden, og kjøkken med spiseplass i en åpen løsning på den andre. Her er hele etasjen er et åpent rom med trapperommet som skaper et naturlig skille mellom avdelingene. Ett flott sted for å ha gjester, eller å nyte kvelden i ro og mak. 

Kjøkkenet er romslig og med god benkeplass slik at man har nok av plass til å jobbe med maten. Praktiske løsninger gjør dette til et kjøkken som passer like godt for matentusiaster, som til produksjon av hverdagsmaten. 

Fra stuen kommer du ut på en romslig balkong. Her kan du grille, sole deg og nyte deilige sommerkvelder. Balkongen fungerer også som tak for carporten.

Plantegninger

Første etasje

Første etasje

Andre etasje

Andre etasje