Kjøkken fra Blå Bolig

Blå Bolig hjelper deg til nytt kjøkken, bad, garderober, vaskeromsinnredninger og hvitevarer.
- Ikke bare til egne boligprosjekter. Mona hjelper deg om du bygger nytt, eller om du skal bytte innredninger under oppussing. Uansett om det er boligen, kontoret, barnehagen, hytta eller restauranten.

Kjøkken, bad og garderobe til din bolig

Visste du at Blå Bolig har egen kjøkkenkonsulent på hovedkontor på Sømna?

Mona er svært dyktig med lang erfaring med kjøkken, og har tegnet mange stilfulle kjøkken til våre boliger over hele Norge!

Bor du på Sør-Helgeland anbefaler vi å komme innom for å snakke med oss og for å se på prøvene som vi har på kontoret. Bor du utenfor er du også hjertelig velkommen, men vi vil anbefale å ringe oss først.

Du behøver imidlertid ikke komme innom. Blå Bolig har avtalt, tegnet, tilpasset og solgt innredninger i hele Norge i mer enn 30 år via telefon, nettsider, e-post, teams osv, og vi har god erfaring med dette. Ønsker du å kjenne på prøvene så kan vi sende i posten!

Mona tegner løsninger til deg som skal renovere eller bygge nytt.

Kontakt henne for en uforpliktende og gratis kjøkkenprat.

Mona Søreng, kjøkkenkonsulent Blå Bolig

Mona Søreng - Kjøkkenkonsulent

nordsjo-kjokken-milano-sort-stavanger-web17

Kjøkken

Vi skreddersyr kjøkken etter ditt behov og ditt hjem. Nordsjø kjøkken er dansk design og kvalitet til en god pris.

Se flere kjøkkenløsninger

Badinnredning fra Nordsjø kjøkken

Bad

Vi jobber sammen for å finne den fineste løsningen til ditt badrom. Alle modeller fra Nordsjø kan brukes på badet.

Se flere badinnredninger

Blå Bolig leverer garderobeløsninger fra Nordsjø kjøkken

Garderobe

Vi har et stort utvalg av modeller og tilbehør til garderobe. Vi finner en løsning etter dine behov.

Se flere garderobeløsninger

Nordsjø kjøkken

Nordsjø kjøkken er vårt mest utbredte konsept og består av serieproduserte kvalitets kjøkken, bad og garderober til gunstige priser. Dette konseptet etablerte vi tilbake i 1992 og blir produsert hos nest største produsent og en av Danmarks eldste kjøkkenfabrikker. Fabrikken serieproduserer et bredt sortimentet og kan dermed gi oss et utvalg som ligger i det nedre prissegment. Dette uten at det går på bekostning av kvalitet. Fabrikken eier og produserer også flere andre sterke kvalitetsmerker innen kjøkken, bad og garderobe – moderne maskinpark med stor og effektiv produksjonskapasitet sikrer en sikker serieproduksjon og god lagerkapasitet.  Samlet blir dette til vår fordel som gir oss enda bedre priser på kvalitet til deg som kunde. Velg mellom flatpakket eller sammensatt levering av ditt nye Nordsjø Kjøkken, bad eller garderobe.

Nordsjø Premium

Nordsjø Premium kommer fra en liten og ærverdig fabrikk i Danmark, med lange tradisjoner for produksjon av håndlagde danske kvalitetskjøkken. De er spesialister på detaljer og spesialløsninger, med sitt største søkelys på kundens høyere ønsker om kvalitet og design. Nordsjø Premium er utviklet for våre kunder som prioriterer egne design-detaljer og valg av materialer som ligger i et høyere prissegment. Men selv om en her kan få de helt unike muligheter tilpasset sine drømmer, er dette fortsatt prisgunstige løsninger som alle som ønsker dette kan unne seg.

Kontakt kjøkkenavdeling

E-post og telefon:
[email protected]
+47 96 00 53 39 

Besøksadresse:
Sentrumsveien 4, 8920 Sømna

Send oss en mail

Vennligst skriv inn ditt navn.
Vennligst oppgi et gyldig telefonnummer.
Vennligst skriv inn en melding.