Ferdighus

Et ferdighus fra Blå Bolig er ikke bare et vakkert bygg - det er et hjem som er tilpasset ditt liv og dine drømmer.

Ferdighus for enhver smak og enhver lommebok

Alle familier er ulike, og alle mennesker har forskjellige drømmer. Hjemmet vi bor i er selve redet for utviklingen av livskvalitet og relasjoner til venner og familie. Derfor mener vi at det ikke skal være nødvendig å lete etter huset som er «godt nok». Du skal bo i det huset som er perfekt, for deg.

Når vi skal skape ditt drømmehjem trenger vi å høre dine ønsker og behov. For å være sikre på at vi får inkludert dine meninger sitter vi sammen med deg og tegner boligen uten noen ekstra kostnad.

På den måten skreddersyr vi boligen slik at den blir et hjem som passer deg med smarte og kreative løsninger for plass, lys, kos og varme.

Arkitektene og tegnerne våre er norske. Selv om verden er full av dyktige tegnere har vi funnet ut at det er viktig for våre kunder å snakke med en arkitekt som forstår nøyaktig hva de sier. Da forsvinner ingen relevante poenger i språkforskjeller og misforståelser. Du skal få det som du vil ha det.

Tegninger og løsninger er allikevel kun viktige dersom du først har skikkelig kvalitet i byggverket.

Ferdighus av norsk kvalitet

Vi begynte på huset ditt for veldig mange år siden. Sannsynligvis før du i det hele tatt var født. Det hele begynte nemlig dypt inne i de norske skoger hvor materialene vokser.

Vi bruker kun norskprodusert trevirke fordi det er bra for miljøet og bra for kvaliteten. Det nordiske klimaet med lange kalde perioder gjør at trær vokser saktere her enn mange andre steder i verden. Dette betyr at fibrene i trærne får høy tetthet og sterk kvalitet. Import av trevirke ville gi større belastning på miljøet og høyere avstand til produktet. Derfor hentes trevirket ut fra skoger her i landet.

Vinduer og dører er også produsert i Norge etter norske standarder og tradisjoner. Fordi vi er opptatt av kvaliteten i alle ledd har vi kunnet holde på med dette i over 40 år, og vi har levert tusenvis av hus til våre fornøyde kunder.

Aldri har en kunde eller samarbeidspartner tapt penger på oss, – og det er vi stolte av.

Men hvem er egentlig vi?

Dette er oss

Blå Bolig AS er en av landets fremste leverandører av ferdighus og våre produkter tilbys av 40 forhandlere i hele Norge. Kjedekontoret vårt er en familiebedrift og vi anser oss for å ha akkurat passe størrelse. Store nok til å levere og små nok til at jobben blir gjort grundig og oversiktlig. Kjedekontoret jobber med tegninger, forhandler priser og garantier for våre forhandlere

Snekkerne som bygger huset ditt, er selvstendige bedrifter som har avtale med oss. En «typisk» forhandler av Blå Bolig er en byggmesterbedrift med noen få dyktige snekkere hvor daglig leder gjerne selv er på byggeplassen. Dette gir forhandlerne nærhet til leveransen og stolthet for arbeidet som utføres.

Kombinasjonen av kjedekontorets innkjøpsavtaler og systemer, kombinert med lokale dyktige håndverkere er det som gjør Blå Bolig til en unik boligkjede. Trygghet med tett og nær oppfølging fra en kjede som er stor nok til å sette standard.

Våre ferdighus

Ferdighus er en betegnelse på hus som i en større eller mindre grad er ferdig utviklede før kundekontakten opprettes. Ved å ha et rikt utvalg av boligmodeller som kan tilpasses den enkeltes behov kan vi derfor skape ditt drømmehjem til en pris som er vesentlig lavere enn om alt skulle designes og prosjekteres fra bunnen av.

I sortimentet vårt finner du alt fra moderne rimelige hustyper med husbankfinansiering, til store herskapelige villaer med luftige rom og ekstra takhøyde i hele huset. Kan du drømme det, så kan vi sannsynligvis levere det.

Vi tar hele prosessen med å bygge huset ditt sånn alt du behøver å gjøre er å bære inn tingene dine og starte livet i et nytt hus, dersom du vil det. Vi kan også levere huset som et komplett byggesett med byggesøknad fra kjedekontoret dersom du for eksempel bor i en av de få kommunene hvor vi ikke har egne forhandlere.

Hvor skal du begynne?

Har du spørsmål eller er nysgjerrig på oss og våre hus, kan du bare ta kontakt med oss her på nettsiden. Vi får forhandleren som er nærmest deg til å ta kontakt, sende deg en katalog og følge opp det du lurer på. Går du videre i prosessen med nytt hus vil forhandleren også være den som følger deg opp frem til huset er ferdig og i tiden etterpå.

Velkommen til ditt nye hjem fra Blå Bolig – Ferdighus