Santana

Santana er et moderne hus med rene linjer og god arealutnyttelse.

141 m2 3 soverom 1 baderom

Spesifikasjoner

Beskrivelse

Santana

I første etasje er det tre store soverom, bad/vaskerom og bod. Nå du kommer opp i andre etasje finner du en stor og luftig stue med utgang til balkong over carporten. Kjøkken og spiseplass i en åpen løsning i tilknytning til stuen. En smart, rimelig og effektivt bolig.

Santana er et moderne hus med rene linjer og god arealutnyttelse. Her får du en smart, rimelig og effektiv bolig med moderne løsninger. Med tre soverom, innvendig bod, carport og en stor stue og kjøkkenløsning, er dette en bolig som passer for mange.

Rett inn

Parker i carporten og gå tørrskodd rett inn i entréen. Herfra kan du gå videre inn i et av de tre store soverommene, den innvendige boden eller badet/vaskerommet som ligger i denne etasjen.

Når soverommene plasseres i en annen etasje enn de sosiale oppholdsrommene, skapes det naturlig en egen avdeling for søvn og hvile. Det er ikke alltid alle skal legge seg samtidig, og med denne løsningen blir det gjerne en roligere atmosfære rundt soverommene.  

Opp i andre etasje

Nå du kommer opp trappen til andre etasje møtes du av en stor og luftig stue på den ene siden, og kjøkken med spiseplass i en åpen løsning på den andre. Hele etasjen er et åpent rom med trapperommet som på en diskre måte skaper et naturlig skille mellom avdelingene. Dette er en nydelig plass for å ha gjester, eller å nyte fredagskvelden i ro og mak. 

Kjøkkenet er romslig og med god benkeplass slik at man har nok av plass til å jobbe med maten. Praktiske løsninger gjør dette til et kjøkken som passer like godt for matentusiaster, som til produksjon av hverdagsmaten. 

Fra stuen kommer du ut på en romslig balkong. Her kan du grille, sole deg og nyte deilige sommerkvelder. Balkongen fungerer også som tak for carporten.

Moderne linjer og effektiv utnyttelse gjør Santana til et hjem som kan passe for mange. Kort fortalt; en smart, rimelig og stilig bolig. 

Plantegninger

Første etasje

Første etasje

Andre etasje

Andre etasje