Porto

Porto, et hus der store vindu gir inntrykk av at uterommet er en del av huset.

173 m2 5 soverom 2 baderom

Spesifikasjoner

Beskrivelse

Porto

Porto er et hus hvor store vindusflater inviterer uterommet inn, slik at det oppleves som en del av boligen. Hele fem soverom, to bad og to stuer er noe av det du får i dette elegante hjemmet.

Velkommen inn

En romslig hall er det første som møter deg når du kommer inn. Et soverom og badet i første etasje er klokt plassert i enden av hallen, nærmest i en egen sone. En praktisk bod i hallen gir mulighet for lagring, orden og oversikt. 

Kjøkken og stuerommet er moderne utformet og gir deg opplevelsen av å bo i en raffinert bolig. Rommene har store vinduer som gir ekstra lys og bygger opp under det estetiske preget. 

Det er god plass til å ha gjester på middag, eller hele familien samlet i den åpne løsningen på de sosiale oppholdsrommene. 

Andre etasje

Når du kommer opp trappen møtes du av en romslig loftstue med store vindusareal. Dette skaper et lyst og trivelig rom med god utsikt. En behagelig plass å trekke seg tilbake for å slappe av, eller en artig plass å leke.

Loftet inneholder også fire store soverom og eget bad. Ved å plassere fire av soverommene i en egen etasje skapes en rolig avdeling som egner seg for søvn og hvile. Rommene har plass til garderobe og kanskje en arbeidspult, om det er behov for det. Dette gjør at alle kan skape sitt eget private sted på soverommet sitt. 

Romplasseringen, det moderne utrykket og de smarte løsningene i Porto, bidrar til å skape et stilfullt hjem som løser hverdagslivet behagelig og effektivt. 

Plantegninger

Første etasje

Første etasje

Andre etasje

Andre etasje