Modulo 2

Modulo er et stilig bygg med stramme linjer

132,6 m2 2 soverom 1 baderom

Spesifikasjoner

Beskrivelse

Modulo 2

Her får du et hus som er bygget med effektive romløsninger som utnytter arealet på en gunstig måte.

Modulo 2 er et stilig bygg med stramme linjer, bygget med to identiske etasjer. Hver etasje inneholder blant annet to soverom, oppholdsrom og bad.

Effektivt

Modulo husene er bygget med effektive romløsninger som utnytter arealet på en gunstig måte. Fra entréen har du direkte tilgang til en smart plassert bod, ett av soverommene og bad/vaskerom. Det er også en større utendørs bod på uteplassen like ved inngangen. Det romslige soverommet har plass til garderobe og kanskje en arbeidspult om det er ønskelig. 

Fra entréen kommer du videre til oppholdsrom med stue og kjøkken, i en åpen løsning. Her kan du få plass til både et lite spisebord og en sofa. Fra stuen kommer du inn til det andre soverommet i boligen. Det er også utgang fra stuen til den koselige uteplassen på baksiden. Denne boligen har uteplass både foran og bak huset, slik at man kan nyte utsiden på begge sider. 

Andre etasje

Andre etasje er identisk med første. Den eneste forskjellen er at uteplassene på begge sider av huset blir balkong i stedet for platting. Dette bygget er det samme som Modulo 1, bare med en ekstra etasje. 

Modulo husene er effektive boliger som kan bygges alene eller sammen med andre, som flermannsboliger. Vil du se en større variant med flere enheter kan du se nærmere på Modulo 8. 

Plantegninger

Første etasje

Første etasje

Andre etasje

Andre etasje