Mertola

Mertola, et romslig sokkelhus med moderne linjer og flotte detaljer.

173 m2 5 soverom 2 baderom

Spesifikasjoner

Beskrivelse

Mertola

Åpen trappeløsning, mønet himling i stue og kjøkken, to stuer, to bad, separat vaskerom og bod. I tillegg finner du hele fem soverom. Skulle tomten tillate det kan enkelt balkongen utvides og carport etableres...

Mertola er et romslig sokkelhus med moderne linjer og flotte detaljer. Hele fem soverom, to stuer, to bad og separat vaskerom er bare noe av det boligen kan by på. Her får du et romslig og moderne hjem som har plass til hele familien.

Velkommen inn

Du mottas av en stor hall med gode garderobemuligheter når du kommer inn i Mertola. Herfra går du videre til et praktisk allrom som igjen leder til tre soverom og et bad. 

Denne delen av huset er ypperlig til bruk som en egen avdeling for barn med soverom, lekerom og bad i tett tilknytning. Alle familier er forskjellige, og mulighetene er mange. Den gode plassen i huset åpner for at du kan være kreativ og skape muligheter etter eget ønske. 

Andre etasje

Når du går opp i den åpne trappeløsning kommer du til stue og kjøkken. Her har du en stor åpen løsning med mønet himling som gir ekstra takhøyde. Dette skaper et luftig, lyst og moderne utrykk. 

Kjøkkenet har smarte løsninger og store arbeidsflater slik at matlaging blir en lek. Her kan du lage både sunne hverdagsmiddager og avanserte festmåltider. På grunn av den åpne løsningen holder du fint samtalen i gang med gjestene, samtidig som du forbereder maten. 

Fra stuen kan du gå direkte ut på en hyggelig og lun balkong som er perfekt for en morgenkaffe og frisk luft. Dersom tomten tillater det kan balkongen enkelt utvides så du får enda mer plass, og carport kan etableres på undersiden. 

Mertola er et estetisk og moderne hjem som gir deg god romslighet og bra med plass til store familier, selv på smale tomter. 

Plantegninger

Første etasje

Første etasje

Andre etasje

Andre etasje