Lamego

Moderne linjer og gode rom, er det første man tenker på når man ser Lamego.

145 m2 3 soverom 3 baderom

Spesifikasjoner

Beskrivelse

Lamego

Her er det første som møter deg en god entré med både bod og wc i tilknytting. Videre finner du et godt kjøkken i tilknytning til en flott stue/spisestue. Videre finner du tre romslige soverom, hvorav hovedsoverommet har eget bad og walk-in garderobe.

I forbindelse med de to øvrige soverommene finner du et eget bad og og eget lek/arbeidsrom. Legg spesielt merke til de store og mange vindusflatene, samt at taket er hevet i stuedelen! Utsøkt er nok ordet som beskriver Lamego best. De attraktive linjene og det praktiske romdesignet omfavner både familielivet og det moderne utrykket. Designet er inspirert av funkisstilen med stramme linjer og høy nytteverdi. 

Kom inn  

Når du kommer hjem til denne boligen møtes du av en entré med bod og wc like innenfor døren. Den gode garderobe- og oppbevaringsplassen gjør at man ikke behøver å trekke med seg uteklær og annet videre inn i boligen.

Fra entréen kommer du inn til den store stuen, med åpen kjøkkenløsning. Selv om det er åpen løsning, ligger kjøkkenet naturlig og pent tilbaketrukket fra stuen. Kjøkkenet har god plass, og en halvøy som kan brukes til matlaging og som spiseplass. 

Den romslige vinklede stuen har godt med plass til å skape trivsel. Her kan man enkelt dekke langbord til hele storfamilien og andre gjester. Stuedelen har også hevet tak, som gir luftige og behagelige omgivelser. 

Sov godt

Alle tre soverommene er plassert i en egen avdeling med bad og et oppholdsrom for lek eller arbeid. Det romslige hovedsoverommet har sitt eget bad og walk-in garderobe, som skaper en ekstra følelse av luksus og velvære.

Ved å legge alt dette i en egen avdeling skapes det naturlig rolige omgivelser for dem som skal sove, dersom ikke alle legger seg samtidig.   

Når alt er på ett plan, flyter de ulike delene av huset naturlig sammen og skaper glidende overganger. Her er det plass til kreativitet, arbeid og hvile. Dette huset kan med enkelhet også speilvendes dersom det vil passe tomten bedre. 

Lamego er et hjem for folk som liker å være alene eller sammen, i moderne og flotte omgivelser.

Plantegninger

Første etasje

Første etasje