Gandra

I Gandra er kjøkkenet plassert midt i huset. Fra kjøkkenet er det doble dører som leder ut til en lun utekrok hvor herlige måltider kan nytes.

169 m2 4 soverom 2 baderom

Spesifikasjoner

Beskrivelse

Gandra

Med alt på ett plan bindes alle husets rom og avdelinger sømløst sammen. Med fire soverom, to stuer og to bad er det rom for å være mange sammen, og mange hver for seg. Midt i boligen ligger husets hjerte; det romslige kjøkkenet.

På den ene siden av kjøkkenet har Gandra en egen soveromsfløy med tilhørende bad og stue/oppholdsrom. På den andre siden av kjøkkenet er det en stor stue med mønet himling som gir mye luft, samt plass til store vindusflater for en luftig og lys atmosfære. Ved inngangen ligger ett romslig bad og vaskerom, med bod og ett stort soverom i umiddelbar nærhet.

Med hjertet på rett plass

Det sies at veien til hjertet går via magen. Derfor er kjøkkenet plassert i husets hjerte midt i boligen, som en naturlig møteplass for hygge og trivsel. Det er god plass til å spise sammen, men man kan også enkelt flytte maten direkte ut på den lune uteplassen eller inn i en av de to stuene. Kjøkkenet leder naturlig videre til alle deler av boligen.

En stor hall knytter kjøkken og stue sammen. Stuen har store vindusflater som dekker mesteparten av fasaden på endeveggen. Dette gir god utsikt og slipper inn mye naturlig lys. Sammen med mønet himling skapes et luksuriøst, åpent og innbydende uttrykk.

Rom for hvile

I Gandra finner du hele fire soverom. Tre av soverommene er plassert for seg selv i en egen soveromsfløy. Denne ligger i enden av huset for å skape en roligere avdeling til søvn og hvile. Her ligger det også en stue/oppholdsrom og det ene badet, slik at kvelds- og morgenstell kan skje like ved soverommet. 

Det fjerde soverommet ligger ved det andre badet og er tilknyttet egen bod. Soverommene har godt med garderobeplass og gode flater.

Gandra er et praktisk og romslig hjem som legger til rette for at man kan være mange samlet, men også trekke seg litt tilbake når det er behov for det. Med alt på ett plan jobber rommene sammen for å skape en hjemlig og varm atmosfære i moderne omgivelser. 

Plantegninger

Første etasje

Første etasje