Amadora

Amadora er en moderne og romslig tomannsbolig.

145 m2 3 soverom 2 baderom

Spesifikasjoner

Beskrivelse

Amadora

I Amadora har du alt — to stuer, tre soverom, to bad, en romslig stue og kjøkkenløsning, egen carport med god lagringsplass til en stor skjermet balkong. Med andre ord alt du trenger.

Amadora er en moderne og romslig tomannsbolig. I begge boenhetene finner du det meste av det du kan ha behov for. To stuer, tre soverom, to bad og egen carport med god lagringsplass, er bare noe av det du får i denne boligen.

Velg din egen nabo

Dersom du og noen du kjenner velger å bygge en tomannsbolig sammen, har dere fått en unik mulighet til å velge hvem som blir deres nærmeste nabo. Det å gå sammen i et byggeprosjekt er for mange en god sosial og økonomisk løsning, ettersom man blant annet kan dele tomtekostnadene. 

Amadora er en omfangsrik og moderne bolig med en stor stue og et romslig kjøkken i første etasje. Like innenfor hovedinngangen ligger det ene badet praktisk plassert, med lett tilgjengelighet. Fra stuen kan du gå rett ut på en privat og lun uteplass, som bidrar til å forlenge stuen på varme sommerdager.

Andre etasje

I andre etasje finner du tre gode soverom, loftstue og et praktisk bad. Loftstuen er et ekstra oppholdsrom som gjør det mulig å trekke seg litt tilbake, for å dyrke egne interesser. Herfra kommer du også ut på en stor skjermet balkong som gir boligen et ekstra utendørs oppholdsrom på fine dager. 

Balkongen fungerer som overbygg for carporten som er plassert på enden av tomannsboligen. På den måten får begge boenhetene en romslig uteplass som ligger skjermet, og et sted hvor bilen kan stå tørt.

Med sitt moderne preg og gode løsninger er Amadora en ypperlig mulighet til å få seg et helt nybygget og vakkert hjem, samtidig som man deler noen av kostnadene med andre. Stilig, smart og fornuftig.

Plantegninger

Første etasje

Første etasje

Første etasje

Første etasje

Andre etasje

Andre etasje

Andre etasje

Andre etasje