Alicante

Alicante har et stilfullt ytre og et praktisk indre. Arkitekten har lagt vekt på høy funksjonalitet og samspill mellom rommene og menneskene som bor der.

132,5 m2 3 soverom 2 baderom

Spesifikasjoner

Beskrivelse

Alicante

Med alt på et plan, luftige oppholdsrom og moderne design kombineres det beste fra to verdener; stil og funksjon.

Velkommen inn

Alicante ønsker deg velkommen hjem med romslig hall. Herfra kan du gå videre inn i stuen som har en forhøyet takløsning på hele tre meter. Romsligheten skaper en lys og luftig atmosfære som egner seg for både hvile og aktivitet. Stue, spisestue og kjøkken glir sømløst sammen med åpne løsninger, samtidig som designet skaper naturlige skiller mellom rommene. 

Fra spisestuen kommer du ut til en lun overbygget uteplass hvor du kan nyte morgenkaffen, eller sette en barnevogn uten å være redd for at det skal komme en regnbyge.  

Kjøkkenet er praktisk innredet og har direkte tilgang til vaskerom og bod. Vaskerommet er en nyttig snarvei fra hallen til kjøkkenet, når helgehandelen skal bæres inn. Vinduene over kjøkkenbenken gir godt lys til matlagingen, samtidig som man kan holde et lite øye på dem som leker på utsiden. 

Sov godt

Ved legge soveromsavdelingen i en egen del av huset blir det fredelig på rommet, selv om ikke alle legger seg samtidig. De tre soverommene deles av en gang som leder til bad og wc. Et ekstra toalettrommet sørger for at det ikke blir kø, selv om flere skal stå opp samtidig. 

Det moderne utrykket, romplasseringen og de smarte løsningene bidrar å skape et stilfullt hjem som løser en del av hverdagsutfordringene. Boligen kan også finansieres med Husbank.

Alicante gir rom for at du kan være kreativ, være avslappet og være deg selv. 

Plantegninger

Første etasje

Første etasje