VELKOMMEN TIL BLÅ BOLIG

Blå Bolig AS er en av landets fremste leverandører av ferdighus.
Vi har 40 forhandlere over hele Norge som tilbyr vårt produkt i sine nærområder. Det betyr at vi kan levere alt fra byggesett til ferdig «nøkkelen i døra».
I de få kommunene hvor vi ikke har forhandlerdekning, kan vi levere komplette byggesett med byggesøknad fra kjedekontoret.
I disse tilfellene bistår vi kunden vår med timeverk og overslag – slik at det blir enkelt å engasjere egne snekkere.

Kjedekontoret er en familiebedrift. Vi leverer rundt 100-120 hus i løpet av et år, og vi ønsker ikke å bli for store. Da prioriterer vi heller å gjøre jobben grundig,
noe som sikrer oss fornøyde kjøpere.
Vi har levert omtrent 3500 hus siden starten for 35 år siden.
Aldri har en kunde eller en samarbeidspartner tapt penger på oss, og aldri har vi møtt en kunde i rettssalen – Det er vi stolte av!

Vi i Blå Bolig AS ønsker å sette gode spor ved å gi alle våre kunder en bolig som gir verdi for dem, for oss og for omgivelsene
– Det betyr blant annet at vi alltid må huske at vi er med på folks største økonomiske investering i livet!

Hvem tar jeg kontakt med?

Vanligvis får vi katalogforespørsler via nettsidene våre. Disse videresendes samme dag fra kjedekontoret til aktuell forhandler. Forhandler sender ut katalogen, følger opp, skriver tilbud og er kundes kontaktperson gjennom hele prosessen. Kjedekontoret jobber «i kulissene» med å fremskaffe tegninger, priser og garantier for våre forhandlere.

Hvem er Blå Bolig forhandler?

Vår «typiske» forhandler har en selvstendig byggmesterbedrift med få og dyktige snekkere. Ofte er daglig leder selv på byggeplassen.
– Dette gir forhandlerne nærhet til hele leveransen og ære i arbeidet som utføres. Kombinert med kjedekontorets storkjøpsavtaler og system er det som gjør Blå Bolig AS unike som huskjede.
– Kundene får stort utvalg, gode priser og kanskje mest viktig; – Trygghet gjennom tett og nær oppfølging. Vi eliminerer mange misforståelser og mulige konflikter på denne måten. Kundene våre skal ikke risikere å bli kasteballer mellom ulike kontaktpersoner.

Ingen administrasjonsgebyr

Kunden får huset akkurat slik han ønsker det. Vi setter oss gjerne ned og tegner huset sammen med kjøperen, uten ekstra kostnad. Administrasjonen vår er så liten at vi ikke krever ekstra gebyrer.

ANSATTE HOVEDKONTOR

Raymond Blå Bolig

Raymond Monsen
Daglig leder
raymond@blabolig.no
+47 75 00 97 25

Trine Sivertsen
Kontorleder
trine@blabolig.no
+47 75 00 97 02

Thomas Blå Bolig

Thomas Dahle
Byggleder
thomas@blabolig.no
+47 75 00 97 20

Håvard Blå Bolig

Håvard Pettersen
Byggeleder/Konsulent
havard@blabolig.no
+47 75 00 97 04

Mona Blå Bolig

Mona Søreng
Kjøkkenkonsulent
mona.soreng@blabolig.no
+47 75 00 97 17

Adrian Blå Bolig

Adrian Sande
Salg/Forhandlerkonsulent
adrian@blabolig.no
+47 75 00 97 07

Øistein Blå Bolig

Øistein Blekkerud
Forhandlerkontakt/Selger
oistein.blekkerud@blabolig.no
+47 41 64 23 70

SAMARBEIDSPARTNERE