Huskatalog fra Blå Bolig

Når du blar i vår huskatalog kan du virkelig la drømmene få flyte fritt, men du blir kanskje overrasket over hvor kort veien kan være fra drøm til virkelighet.

Valencia - Blå Bolig

Midt i de norske skoger langt unna byens mas, finnes det en unik skatt. Skatten er ikke gull eller edelstener, men et høyreist grønt og frodig tre som en dag skal bli en del av noens hjem.

Vi benytter oss av skogens skattkammer hver eneste dag fordi vi kun bruker norske materialer i husene vi bygger. Det betyr at du får saktevokste solide materialer som har brukt et helt liv på å rense luften vi sammen puster i. Den korte reise fra skogen til byggeplassen gjør at karbonavtrykket blir minimalt og boligen bærekraftig.

Hus fra noen som forstår investeringen

For de aller fleste av oss er boligen den største enkeltinvesteringen vi noen gang gjør. Derfor er det viktig for oss å skape gode hjem som er fornuftig priset, har kvalitet som holder og som dekker dine behov. Derfor har vi skapt en huskatalog med moderne, klassiske, store og arealeffektive bygg som har smarte løsninger og godt utnyttede flater.

Vi har gjort et solid stykke forarbeid og valgt ut materialer som er energibesparende og bærekraftige, slik at de er tilpasset dine behov, uten å belaste planeten. Vi bygger for at alt det tekniske er gjennomtenkt og i orden sånn at du kan bruke tiden på å leve, – og ikke på å reparere.

Men dette er bare starten. Det er jo ditt hjem vi skal skape og derfor trenger vi dine meninger og ønsker med i prosessen. Våre norske tegnere sitter sammen med deg og tilpasser huset slik du trenger det, uten noen ekstra kostnad. For oss er husbygging en lidenskap – og vi kan skape ditt hjem.

Med blå Bolig på laget

Blå Bolig AS er en familiedrevet leverandør av ferdighus og våre boliger tilbys av 40 selvstendige forhandlere over hele landet. Ettersom vi leverer over 100 hus i året er vi store nok til å forhandle med leverandører og sikre garantier. Samtidig er vi ikke større enn at vi får jobben gjort grundig og oversiktlig.

Forhandlerne våre er i all hovedsak også håndverkerne som gjør jobben med å reise huset ditt. Det betyr at veien fra kjedekontoret til byggmesteren som snekrer hos deg er veldig kort. Denne nærheten er for oss helt essensiell for å skape et skikkelig resultat av høy kvalitet. Vi lever av fornøyde kunder, så vi er alltid i nærheten når du trenger oss. Din lokale forhandler følger deg opp fra før du har bestemt deg for å kjøpe hus, til lenge etter at du har flyttet inn. Vi tar stolthet i å gjøre ting skikkelig.

Boliger fra vår huskatalog

Vi har noe for enhver smak, enhver lommebok og enhver drøm. Vi har flere lekre rimelige modeller med smarte løsninger og lyse oppholdsrom.

Dersom du er på utkikk etter et herskapelig utrykk med store luftige rom og ekstra takhøyde, har vi også et solid utvalg av design å velge mellom. Vi har gjennom over 40 år som hus leverandør erfart at dersom noen kan drømme det, så kan vi skape det.

Begynn gjerne med å kikke i katalogen og gjør deg noen tanker om hva slags husmodeller du er interessert i. Vi hjelper deg med alle detaljene.

Velkommen til Blå Bolig – La drømmene leve med vår huskatalog