Toronto

Toronto er en praktisk og lekker flermannsbolig med smarte løsninger.

674 m2 3 soverom 2 baderom

Spesifikasjoner

Beskrivelse

Toronto

Ta inn den luftige følelsen med store vindusflater og mye lys. Her får man også to store soverom og ett barnerom i 2. etasje, alle med kort vei til toalett og baderom.

Toronto er en praktisk og lekker flermannsbolig med smarte løsninger. Det unike designet gir et moderne utrykk og artige muligheter.

Bo luftig

I øverste etasje er det en åpen kjøkken- og stueløsning, med store vinduer som skaper en luftig og frisk atmosfære. Det åpne rommet inviterer til felleskap og samvær med familien eller gjester. Herfra kommer du ut til den øverste balkongen, hvor du kan nyte frisk luft og kanskje dyrke noen urter til kjøkkenet? 

Når du går ned trappen til andre etasje kommer du til en hall som kan benyttes som et lite oppholdsrom. I denne etasjen ligger det tre soverom, bad og eget wc-rom. Med to toaletter i samme etasje som soverommene slipper man kø på morgenen dersom flere skal opp samtidig. Fra hallen kommer du ut på den nedre balkongen. Denne har en egen trapp slik at den brukes som inngang til huset.

Første etasje er forbeholdt den romslige garasjen. Her er det innvendig bod med høy lagringskapasitet og god plass til parkering. Bilen står tørt og trygt i den lukkede garasjen. 

Bygge flermannsbolig 

Når du bygger bolig sammen med andre får du muligheten til å bo i et splitter nytt hus, samtidig som du reduserer noen av kostnadene ved å bygge. Tomteprisen kan for eksempel deles på alle som er med å bygge, og uteområde kan opparbeides i felleskap. 

Toronto tilbyr en mulighet til å bygge et sosialt felleskap med naboer, samtidig som man etablerer en vakker og innholdsrik bolig for sin egen familie. Her er det enkelt å møtes, og tilrettelagt for å være avskjermet når man har behov for det. 

Boligen kan også leveres som enebolig eller tomannsbolig, dersom man ønsker dette.

Plantegninger

Første etasje

Første etasje

Andre etasje

Andre etasje

Tredje etasje

Tredje etasje