Sines

Moderne enebolig med stor og luftig stue og kjøkken.

119 m2 3 soverom 1 baderom

Spesifikasjoner

Beskrivelse

Sines

Store vinduer på flere sider gjør det lyst innvendig. Tre store soverom og stort bad og vaskerom. Hovedsoverommet har plass til walk-in closet. Smart entré med plass til garderobeskap og umiddelbar tilgang til stor bod.

Sines er en moderne enebolig med en stor stue- og kjøkkenløsning og tre soverom. Store vindusflater på flere sider av huset gjør boligen lys og trivelig.

Alt på ett plan

Med alt på ett plan blir det naturlige overganger mellom rommene i huset. Det første som møter deg når du kommer hjem, er en smart entré med garderobeplass og umiddelbar tilgang til en stor bod. Heng av deg yttertøy og gå videre inn i hallen som binder hele huset sammen. 

Hallen deler boligen i to, med sosiale oppholdsrom som stue og kjøkken på den ene siden og soveavdeling på den andre. Alle tre soverommene er store og har rom for egen garderobe. Hovedsoverommet har plass til walk-in garderobe om man ønsker dette. soverommene ligger også i umiddelbar nærhet til det romslige badet.

Stue og kjøkken

I den andre avdelingen finner du en stor stue med gode vinduer på flere sider, som gir lys og skaper trivsel. Her ligger også det romslige kjøkkenet med smarte løsninger og egen spiseplass. Selv om stue og kjøkken ligger i en åpen løsning har arkitekten designet huset med naturlige skiller, slik at det er tydelig hvor det ene rommet slutter og det neste begynner. Dette skaper sømløse og behagelige overganger i hele boligen.

I hjørnet mellom stue og kjøkken ligger det en lun og hyggelig uteplass. Denne er overbygget slik at den kan nytes i alle slags vær. Et deilig sted for en morgenkaffe, eller en praktisk plass til en barnevogn for små som skal ha en liten blund. Man får god oversikt over uteplassen fra både stue og kjøkken. 

Sines er en smart og romslig bolig på ett plan. Med moderne løsninger og pent design blir dette en flott og gunstig bolig for flere typer familier. 

Plantegninger

Første etasje

Første etasje