Parga

En stor og moderne tremannsbolig med alle de kvalitetene du ønsker deg.

3 x 200 m2 4 soverom 2 baderom

Spesifikasjoner

Beskrivelse

Parga

Her er det tre soverom, bad/ vaskerom og entré i første etasje, med inngang direkte fra carporten. I andre etasje er det en stor stue med åpen kjøkkenløsning.

Her er det også ett stort soverom og bad. I tredje etasje får du en luftig loftstue med utgang til en stor terrasse. Innbydende og funksjonelt. Parga er en stor og moderne tremannsbolig med alle de kvalitetene du ønsker deg. Med inspirasjon fra funkisstilen har arkitekten skapt et estetisk bygg med rette linjer og høy nytteverdi. 

Bolig i tre etasjer

Første etasje har inngang rett fra carporten slik at du kan gå tørt fra bilen og inn i huset, uansett vær. Bilen står godt beskyttet i carporten. Når du kommer inn, møtes du av et stort vindfang med gode garderobemuligheter. Dette leder videre til hallen, som igjen fører deg til ett av etasjens tre soverom, bad og vaskerom og trapp. 

Når du kommer opp i andre etasje møtes du av en eksepsjonell, vinklet stue- og kjøkkenløsning. Her er det svært god plass til matlaging, spising og sofahygge. I denne etasjen ligger også det store hovedsoverommet, bad og bod. 

I tredje etasje finner du en luftig loftstue med utgang til en stor takterrasse. På terrassen ligger det en nyttig sportsbod, slik at du kan vinterlagre terrasseutstyr uten å dra det inn i huset.   

Bygge sammen

Dersom du ønsker å bo i en moderne og splitter ny bolig, kan det å bygge sammen med andre bidra til å redusere kostnader. Tomteprisen kan for eksempel deles på tre, og uteområde kan opparbeides i felleskap. Du får også en unik mulighet til å velge dine nærmeste naboer, når du bestemmer deg for hvem du ønsker å bygge sammen med. 

Parga tilbyr en mulighet til ikke bare å bygge seg et hjem, men også et lite nabolag. Her er det rom for sosialt felleskap med naboer, men også tilrettelagt for å være avskjermet og i fred når det er behov for det. Boligen er innbydende og funksjonell, og kan også leveres som enebolig eller tomannsbolig, dersom man ønsker dette.

Plantegninger

Første etasje

Første etasje

Andre etasje

Andre etasje

Tredje etasje

Tredje etasje