Madeira

Kompakt og moderne bolig som også passer godt på smale tomter.

148 m2 4 soverom 2 baderom

Spesifikasjoner

Beskrivelse

Madeira

Madeira er en kompakt og moderne bolig som passer godt på smale tomter. Stramme linjer og store vindusflater gir et estetisk preg, og skaper et luftig og trivelig hjem.

Smarte plan

Vindfanget gir deg i le når du skal låse deg inn i huset, slik at du slipper unna været på vei inn. Fra vindfanget kommer du inn i en romslig gang med tilgang til det store vaskerommet og det gode badet. På vaskerommet kan man henge fra seg våte uteklær, slik at man slipper å dra det med seg videre inn i huset. 

Videre kommer du inn i en flott stue med store vindusflater. Her ligger det også en tilhørende smart kjøkkenløsning med alt du behøver for å trives på kjøkkenet. De romslige åpne flatene innbyr til å være sammen med familien, eller invitere gjester på besøk. Allikevel er dette er også en ypperlig plass for å være helt i fred og puste ut. 

Fra stuen kommer man ut på en fin terrasse som legger til rette for hygge på late sommerkvelder. De store glassflatene inviterer utsiden inn med nærmest sømløse overganger. Disse gir også godt med lys og skaper en følelse av ekstra romslighet.

Kom opp

I andre etasje finner du hele fire soverom, eget bad, bod og oppholdsrom/stue. Ved å legge alle soverommene i huset på et eget plan skapes en roligere avdeling i området hvor man skal sove. Et ekstra oppholdsrom i huset gir også mulighet til at man kan dyrke ulike interesser, uten å være i veien for hverandre.  

Madeira bruker stramme linjer, smarte løsninger og luftige design for å invitere deg til kreativitet, rekreasjon, lek og hvile — i lag med andre eller helt alene.  

Plantegninger

Andre etasje

Andre etasje

Første etasje

Første etasje