Lisboa

En storslått hall er det først som møter deg når du kommer inn i Lisboa.

241 m2 4 soverom 3 baderom

Spesifikasjoner

Beskrivelse

Lisboa

Fra hallen finner du en fantastisk stue og kjøkken på den ene siden, og en egen «privat» soveromsavdeling på den andre siden. Her finner du soverom, bad, vask og bod, samt tilgang til garasje.

Fra samme avdelingen tar du trappen opp til flere soverom, bad, bod, luftstue og ikke minst en lun og romslig takterrasse. Lisboa er et hus for den kresne. Et moderne stilrent design kombinerer stramme linjer med lekne løsninger. Romslighet og eleganse er stikkord for denne boligen, som har hele fem soverom, to bad og en romslig garasje. 

Veien inn

Når du kommer inn via hovedinngangen møtes du av en storslått hall som ønsker deg velkommen hjem. På den ene siden av hallen kan du gå inn til en fantastisk stue og kjøkkenløsning som er ganske unik i sitt slag. Det er åpent med naturlige skiller og det er samlende med tilbaketrukne avdelinger. Det er med andre ord et sted for dem som setter pris på mye av det lille ekstra.

På den andre siden av hallen ligger en privat soveromsavdeling med to soverom, bad, vaskerom og bod. Beliggenheten i huset gjør avdelingen til et område med en naturlig ro for dem som skal sove, når andre fremdeles er våkne. Via boden kan man komme seg tørrskodd fra garasjen og inn i huset på våte dager. 

Opp trappen

I andre etasje finner du tre soverom, bad, bod og loftstue. Denne boligen har altså fem soverom fordelt på to soveromsavdelinger. Loftstuen er en ypperlig plass for TV-kos, vennebesøk eller andre aktiviteter. 

Fra loftstuen kommer du ut på en lun og romslig takterrasse. Her er det god utsikt samtidig som det blir minimalt med innsikt. Du kan grille, sole deg eller kanskje anlegge en liten urtehage? Uansett hva som passer for deg finnes det rom for det i denne boligen. 

Lisboa er en bolig for deg som er litt kresen og vil ha det lille ekstra. Huset er artig å vise frem — og fantastisk å nyte med de nærmeste. 

Plantegninger

Første etasje

Første etasje

Andre etasje

Andre etasje