Lagos

En unik og romslig bolig med smarte løsninger.

278 m2 4 soverom 1 baderom

Spesifikasjoner

Beskrivelse

Lagos

Lagos er et hus som dekker de fleste behov. Boligen har hele fire soverom, bad og vaskerom. Arkitekten har kombinert klassisk design med moderne linjer, slik at det beste fra to verdener møtes. Dette gir en unik og romslig bolig med smarte løsninger.

Kjøkken og stue er begge romslig, i tillegg til at stuen har mønet himling noe som bidrar til økt både «lys og luft». Utenfor kjøkkenet har Lagos en lun og god uteplass. 

Velkommen inn

Når alt er plassert på ett plan får man naturlige myke overganger mellom rommene og avdelingene i huset. Boligen er i hovedsak delt inn i én avdeling for søvn og hvile, og én avdeling for sosiale oppholdsrom. Tre av de fire soverommene ligger like ved hverandre, og i umiddelbar nærhet til det romslige badet. 

Like innenfor hovedinngangen finner man et praktisk gjeste-wc. Dette er veldig nyttig for barn som er ute og leker og trenger en kjapp tur inn, eller når man har gjester på besøk. I hallen er det også en kompakt innebod. 

Sosiale oppholdsrom

Kjøkken og stue er laget som en stor åpen løsning. Designet skaper naturlige avgrensninger slik at man beholder den romslige følelsen samtidig som det deles inn i avdelinger. Stuen har mønet himling som gir god takhøyde og bidrar til en lys og luftig atmosfære. Den gode takhøyden kombinert med store vindusflater bidrar også til det moderne utrykket i boligen. 

Kjøkkenet har godt med arbeidsplass og smarte løsninger som inspirerer til matlaging. Her begrenses du kun av din egen fantasi. Fra stuen kommer man ut på en lun og trivelig uteplass som egner seg perfekt for morgenkaffen, eller et lite måltid.

Lagos er designet som en moderne og fornuftig bolig med alt på ett plan. Her dekkes de fleste behov i pene og behagelige omgivelser. 

Plantegninger

Første etasje

Første etasje