Horta

Romslighet og moderne linjer er nøkkelord i Horta.

119 m2 5 soverom 2 baderom

Spesifikasjoner

Beskrivelse

Horta

I Hovedetasjen finner du en stor stue og et stort kjøkken med store vindu som gir mye lys og trivsel. Den store balkongen bidrar til å gi etasjen et ekstra rom når man åpner opp.

Romslighet og moderne linjer er nøkkelord i Horta. Med fire soverom, to bad og romslige løsninger er dette et hjem som kan passe for de fleste. Boligen har også en smart utleiedel som kan gi ekstra inntekter, om det er ønskelig. 

Velkommen inn

Når du kommer inn hovedinngangen møtes du av en stor hall med gode garderobemuligheter. Hallen leder videre til to gode soverom, et romslig bad og et vaskerom som også kan benyttes til tekniske installasjoner. Denne etasjen blir helt naturlig en roligere del av huset ettersom de sosiale oppholdsrommene er plassert i etasjen over. 

Boligen har også en praktisk og smart uteleiedel som gir muligheter for ekstra inntekter. Hybelen har egen inngang ved enden av huset.

Velkommen opp

I Hovedetasjen finner du en luftig stue og et romslig kjøkken med store vindusflater, som gir mye lys og trivsel. Denne atmosfæren er også tatt med inn i de to gode soverommene i etasjen. Hovedsoverommet har en anselig walk-in garderobe, som bidrar til å holde god orden og oversikt. 

Den store balkongen utvider etasjen betraktelig når man åpner opp. Gjennom varme sommerdager blir denne gjerne som en ekstra stue, som egner seg både for grilling, avslapping og hygge. Balkongen fungerer også som overbygg i carporten, slik at bil og sykler kan stå under tak. Ved carporten finner du en smart sportsbod med plass til utstyr du bruker ute. 

Horta er bygget med tanke på romslighet og stramme linjer. Dette er et moderne hjem som passer for mange typer av familier. Med hele fire soverom, to bad og egen utleiedel blir dette et fornuftig, og samtidig vakkert hjem.

Plantegninger

Andre etasje

Andre etasje

Første etasje

Første etasje