Evora

Evora er et moderne hus med utleiedel, der stramme linjer og funksjonalitet er satt i fokus.

215 m2 4 soverom 3 baderom

Spesifikasjoner

Beskrivelse

Evora

Hovedetasjen har en takhøyde på 2,6m og inneholder en romslig stue og en kjøkken/spisestue som innbyr til trivelige stunder for både kokk og besøkende. Soverommet og badet er plassert i en egen avdeling, med balkong utenfor soverommet.

Som prikken over «i-en» har huset en romslig overbygd veranda utenfor spisestuen med store skyvedører som lar uterommet komme inn på besøk. Evora er inspirert av funkisstilen, med stramme linjer og smart design. Med to stuer, tre soverom, god takhøyde og romslige løsninger er dette en bolig som passer for de fleste familier. I tillegg finnes også en utleiedel, med egen inngang.

Velkommen 

Den romslige stuen og det store kjøkkenet innbyr til hyggelige stunder for både familie og venner. Den gode benkeplassen og egen kjøkkenøy gjør matlaging trivelig både på hverdager og til festlige begivenheter. De åpne løsningene akkompagneres av en takhøyde på hele 2,6 meter i hele hovedetasjen. Kombinert med store glassflater skaper designet en luftig og frisk atmosfære i boligen. 

Badet og hovedsoverommet har fått en egen avdeling, med balkong utenfor soverommet. Hva er vel bedre enn å starte dagen med en kopp kaffe på balkongen og kjenne morgensolen varme? 

Ved stuen finner du en romslig overbygget veranda med store skyvedører som slipper uterommet inn hele året.  På varme sommerdager utvides stuen ved å åpne opp slik at ute og inne glir sømløst sammen. 

Underetasjen 

I underetasjen finner du to romslige soverom, en stor stue og bad/vaskerom. Den ekstra stuen gjør at man kan dyrke ulike interesser i samme hus uten å forstyrre hverandre. Sport på TV, brettspill eller strikking? Det er god plass, så nærmest bare fantasien setter grenser.  

En praktisk innvendig bod bidrar til å holde orden når ting skal pakkes bort. 

I denne etasjen ligger det også en smart utleiedel med soverom, stue/kjøkken og bad. Denne kan gi ekstra inntekt om man ønsker, eller gi et eldre barn litt privatliv og trening i å bo for seg selv.

Evora er et moderne hjem med løsninger som passer de fleste familier, med plass til å være sammen, og rom til å være i fred.  

Plantegninger

Første etasje

Første etasje

Andre etasje

Andre etasje