Celta

Med et tidsriktig ytre og et romslig indre er Celta et naturlig valg for mange familier.

239,5 m2 5 soverom 2 baderom

Spesifikasjoner

Beskrivelse

Celta

Hovedetasjen har en åpen og moderne stue/kjøkkenløsning, i tillegg til et stort bad, tre romslige soverom og egen walk-in garderobe ved hovedsoverommet.

Inngang nede

I første etasje blir man møtt av en stor hall med gode garderobemuligheter. Etasjen har også et stort soverom som også kan benyttes som kontor eller en ekstra tv-stue. Det finnes et romslig vaskerom/bad og en stor bod til både lagring og tekniske installasjoner. 

Ved biloppstillingsplassen på utsiden er det en praktisk sportsbod hvor man kan oppbevare verktøy og annet utstyr.

Ved siden av hovedinngangen er inngangen til utleiedelen som har en åpen stue/kjøkken løsning, bad og soverom. Hybelen kan gi greie ekstrainntekter eller fungere som en egen leilighet for eldre barn. 

Velkommen opp

I toppen av trappen møtes man av en romslig stue og kjøkkenløsning. Designet er en åpen løsning som skaper en luftig og oversiktlig atmosfære. Her er det plass til både sofakrok og spisestue dersom du ønsker det.

Fra stuen kommer man ut på en flott terrasse som også fungerer som overbygg for carporten. Terrassen strekker seg rundt huset på to sider, slik at den gir godt med ekstra uteplass.

Tre soverom er plassert i en egen del, med umiddelbar nærhet til badet. Ved å samle alle soverommene blir dette en noe roligere del av huset, som passer for søvn og hvile. Hovedsoverommet har en romslig walk-in garderobe med plass til det meste av klær.

Celta byr på et pent hjem med gode løsninger og godt med plass, slik at det passer for mange familier.  Ønsker du å se huset med flatt tak kan du ta en kikk på Brescia. Celta er på mange måter som en «storebror» til Brescia.

Plantegninger

Første etasje

Første etasje

Andre etasje

Andre etasje