Braga

Braga er en elegant og herskapelig bolig med mye plass. Det stilfulle ytre i kombinasjon med det omfangsrike indre, skaper et unikt og estetisk hjem. Her får du to fulle etasjer som utnytter plassen maksimalt.

192 m2 4 soverom 2 baderom

Spesifikasjoner

Beskrivelse

Velkommen inn

I første etasje kommer du inn i en luftig hall som strekker seg opp to etasjer. Dette setter en herskapelig stemning som harmonerer med utsiden, hvor du nettopp har kommet inn under et stort og praktisk takoverbygg. Fra hallen ligger vaskerom og WC umiddelbart tilgjengelig.

Videre går man inn til en romslig stue og kjøkkenløsning. Selv om det er en åpen løsning ligger kjøkkenet pent tilbaketrukket, slik at det blir et naturlig skille mellom stue og kjøkken. Kjøkkenet har godt med plass til å utfolde seg med matlaging, og smarte løsninger som gjør hverdagen enklere. I stuen er det nok plass til at man for eksempel kan sette opp en vegg for å lage et femte soverom, eller bibliotek. 

Andre etasje

I andre etasje har familien fire store soverom, og hovedsoverommet er tilknyttet en romslig og praktisk walk-in garderobe. Alle rommene har full takhøyde. Det ligger et bad nyttig plassert i etasjen, samt en romslig loftstue. Herfra kan du også gå ut på den overbygde balkongen.

Ved å plassere soverommene og de sosiale oppholdsrommene som stue og kjøkken i hver sin etasje, skapes naturlige avdelinger i huset. Andre etasje blir en roligere del som egner seg for søvn og hvile, mens første etasje er ypperlig for samvær og felles hygge.

Braga er et moderne hjem i en klassisk innpakning hvor oppdaterte løsninger harmonerer med det herskapelige preget, i skjønn forening.

Plantegninger

Første etasje

Første etasje

Andre etasje

Andre etasje