Amora

Her er de gode romløsningene med både lys, luft og størrelse ivaretatt.

214 m2 4 soverom 2 baderom

Spesifikasjoner

Beskrivelse

Lys og luftig atmosfære

I hovedetasjen har arkitekten valgt en stor, åpen kjøkken- og stueløsning. Det er samtidig vektlagt egen privat sone for soverom, bad og arbeidsrom.

I underetasjen er det tre store soverom som alle har store vindu, bad og vaskerom. I tillegg er det en romslig hall/vindfang med gode garderobemuligheter, samt stor bod til både lagring og tekniske installasjoner. Arkitekten har latt seg inspirere av funkisstilen med stramme linjer og høy nytteverdi. Ingenting er tilfeldig, og det er harmoni mellom alle deler av huset. Med 4 store soverom, innvendige boder og 2 bad, er denne boligen ideell til å huse en stor familie. 

Rent og innbydende

En romslig hall tar deg imot når du kommer hjem gjennom hovedinngangen, eller fra carporten. Denne smarte løsningen gjør at du kommer tørrskodd inn fra bilen, uansett vær. 

I hallen er det en trapp som leder til en omfangsrik stue- og kjøkkenløsning med store vindusflater som skaper en luftig atmosfære. Selv om det er en åpen løsning, ligger kjøkkenet pent tilbaketrukket fra stuen. Kjøkkenøyen gjør at du kan lage mat og samtidig snakke med gjester eller familie. En ypperlig mulighet når du får besøk, eller når barna skal gjøre lekser. 

Fra spisestuen kommer du rett ut på en stor balkong med god utsikt og lite innsikt. Balkongen blir som en ekstra stue på varme sommerdager og nærheten til kjøkkenet legger til rette for grilling og hygge. 

God søvn gir en god dag

Første etasje er designet som en egen privat avdeling i huset. Her finner du 3 av de romslige soverommene, bad, vaskerom og bod. Ved å legge så mange av soverommene i samme del av huset blir dette et rolig område som legger til rette for god søvn.  

Størrelsen på rommene gir plass til gode senger, garderobe og kanskje en skrivepult om du ønsker det. Romsligheten gir frihet til å velge løsninger og innhold på soverommene, og du begrenses nærmest bare av din egen fantasi. 

Amora er et moderne hjem med god plass til å være mange sammen — og til å trekke seg tilbake for å hvile. 

Plantegninger

Første etasje

Første etasje

Underetasje

Underetasje