Ferdighus pris – hva koster et ferdighus?

Ulike ferdighus har ulik pris. Vi har alt fra rimelige husbankfinansierte hjem, til store utsøkte herskapelige bygg.

Brescia- Blå Bolig

En bolig er en stor investering som sannsynligvis på en eller annen måte blir ved deg resten av livet. Kanskje blir du boende i hjemmet ditt og kanskje du en dag selger boligen for å investere i noe annet. Uansett tar du med deg verdien av boligen for alltid. Derfor er det smart å sjekke hvordan du kan få mest mulig verdi av boligen, på rimeligst mulig måte

Hva er det som avgjør prisen på ferdighus:

Ferdighus bidrar til å senke prisen på boliger, samtidig som kvaliteten blir høyere. Årsaken er smartere og mer effektiv produksjon.

Produksjon av ferdighus

Den tradisjonelle metoden for å bygge hus var at man kjøpte inn det man forventet å bruke av materialer, fikk det levert på byggeplassen og begynte å snekre.

Denne metoden mener mange er tidkrevende og skaper høyere materialkostnad fordi man må legge til ekstra kapp på alt man kjøper inn. Det er vanlig å regne inntil 10% kapp, som da betyr at man egentlig kjøper 10% mer materialer enn hva man bruker.

Et ferdighus ankommer byggeplassen i forhåndsproduserte deler som er klare til å monteres sammen. Delene kan komme som større elementer heist rett på plass, eller som mindre deler som monteres fortløpende. Felles for begge løsningene er at alt er klart til montering slik at håndverkerne kjapt og effektivt kan reise bygget. På denne måten reduseres antallet arbeidstimer som legges igjen på byggeplassen. Færre timer betyr også lavere byggekostnad.

I tillegg får man fordelen ved at alle bygningsdeler er laget under strenge rutiner og er nøye kontrollert på fabrikken. På den måten sikrer vi at kvaliteten alltid er i øverste klasse

Ettersom delene er forhåndsprodusert på fabrikk blir det også svært lite kapp. Vi har en produksjonslinje hvor materialbruk optimaliseres slik at det blir minimalt med svinn underveis. Det betyr at det brukes færre materialer som igjen senker totalkostnaden. En positiv ringvirkning av dette er at trykket på miljøet også reduseres.

Et annet viktig element når det kommer til både miljø og pris, er transporten og logistikk.

Transport av huset

Når du bestiller et ferdighus, vil bygningsdelene måtte transporteres til tomten hvor huset skal stå. Kortere transport betyr lavere kost og mindre forurensing.

Derfor importerer vi ingenting. I stedet henter vi ut tømmer fra norske skoger og produserer alt på vår egen fabrikk i Norge. Vinduer og dører er også produsert fra norske materialer av norske produsenter.

På den måten kan vi si at huset vi leverer er et kortreist produkt. Dette bidrar til en verdi utover bare det økonomiske. Vi vil at du skal ha et hus med merverdi.

Hus med merverdi

Et hjem er en stor økonomisk investering, men det er også en investering i livskvalitet.

For at du skal få det hjemmet som passer deg perfekt sitter vi sammen med deg og tegner huset etter dine ønsker og behov uten noen ekstra kostnad. Blå Bolig er en familiebedrift som i over 40 år har fått lov til å skape hjem for store og små familier over hele landet. 

Det er en ære for oss å få lov til å være med å påvirke folks liv på denne måten og vi er stolte av hvert eneste av de mange tusen husene vi har fått lov til å produsere.

Våre 40 forhandlere rundt i landet står parat til å følge deg gjennom hele prosessen med å skape ditt nye hjem. Du kan velge å la oss av oss av alt, slik at du ikke behøver å gjøre annet enn å motta nøkkelen i hånden og flytte inn. Du kan også motta huset som et ferdig byggesett dersom du for eksempel befinner deg i en av de få kommunene hvor vi ikke har forhandlerdekning.  

Uansett vil du få et flott hjem til en konkurransedyktig pris.

Finn prisen

For å kunne gi deg en nøyaktig pris på ditt hus må vi vite litt mer om hva du er ute etter. Vi har svært mange modeller å velge mellom, og disse kan også tilpasses etter dine ønsker. Tar du kontakt med oss her på nettsiden, vil vi videreformidle dette til den av våre forhandlere som er nærmest deg. Forhandleren vil ta kontakt med deg og hjelpe deg med det du måtte ha behov for av informasjon og vil kunne hjelpe deg med prosjektering og pris på huset.

Ta kontakt med oss, så får du et ferdighus til en god pris.