Ferdighus funkis

Med et ferdighus får du din nye funkis bolig levert kjapt og effektivt.

Alicante -Blå bolig

Drømmer du om å flytte inn i et nytt moderne hjem med smarte løsninger og lekker arkitektur? Da er du ikke alene.

Dagens funkishus er inspirert av funksjonalisme-bevegelsen som slo gjennom i Norge rundt 1920. Ideen var at alle designelementer skulle ha en praktisk funksjon og alt annet skulle fjernes.

Arkitekturen på det vi i dag kaller funkishus er ikke like streng, men en del elementer går igjen. Vi bruker store glassflater, åpne løsninger og skaper luftige rom slik at boligen blir lys og behagelig. Funksjonselementet går igjen ved at vi innlemmer smarte løsninger for plassering og oppbevaring og optimaliserer utnyttelsen av arealene. Resultatet blir et lekkert og moderne hjem som legger til rette for hygge, avslapping og kreativitet.

Denne stilarten gjør det mulig å leke med uttrykksformer slik at hvert bygg kan lages helt unikt og personlig.

Men hvordan kan et ferdighus bli unikt og personlig?

Ferdighus i funkisstil finnes allerede i flere standardvarianter i vårt sortiment. Tegnet ferdig og klart til å bygges, men vi vet også at alle familier er ulike og alle mennesker drømmer om forskjellige ting. Derfor forventer vi heller ikke at modellene våre skal passe deg og dine behov rett fra tegnebrettet.

Våre norske tegnere sitter sammen med deg og gjør omtegning av standardboligen slik at den tilpasses dine ønsker og skaper din personlige atmosfære. Dette gjør vi uten noen ekstra kostnad, slik at vi sammen skaper ditt drømmehjem. Dermed kan vi dra nytte av fordelene med å bruke ferdighus, samtidig som vi fremstiller noe helt unikt og personlig.

De tre store fordelene med å bygge ferdighus er at prisen blir lavere, prosjektet går raskere og kvaliteten blir veldig høy.

Produksjon av funkis ferdighus

Når du bestiller huset ditt, har produksjonen av det allerede holdt på i flere år. Kvaliteten starter nemlig i treverket som brukes i bygningen. I Norge har vi lange perioder med lite sol og lav temperatur. Dette fører til at trærne vokser sakte slik at de blir tettvokste og solide. Perfekte for å bygge i et land med store forskjeller i temperatur, vær og vind.

Vi bruker kun materialer fra norsk skogbruk slik at vi er trygge på den gode kvaliteten og samtidig unngår å belaste miljøet med lang transport fra utlandet. Produksjonen av delene foregår innendørs på vår fabrikk i Norge, hvor alt produseres etter presise rutiner og kvalitetssikringssystemer. Vi produserer langt strengere enn de tekniske standardkravene slik at våre hus helt enkelt skal tåle mer.

Samtidig som delene produseres på fabrikken, kan tomten klargjøres og grunnmuren støpes. Når disse tingene skjer samtidig sparer man mye tid, som igjen reduserer kostnaden på prosjektet.

Når delene ankommer byggeplassen er de pakket i rekkefølge slik at det er enkelt for håndverkerne å montere dem sammen. På den måten kan vi reise din nye bolig kjapt og effektivt. Alt passer sammen som et puslespill.

Hvem bygger boligen?

Når du bestiller hos oss kan du få huset nøkkelferdig, slik at du bare behøver å bære inn tingene dine. Våre 40 selvstendige forhandlere rundt om i landet består i all hovedsak av håndverkerne som også bygger husene.

Det er den lokale forhandleren som blir din kontaktperson gjennom byggeprosessen og i tiden etter du har flyttet inn. På den måten skapes det en nærhet til prosessen for begge parter, slik at kommunikasjonen blir god og resultatet perfekt.

Vi på kjedekontoret tar oss av prisforhandling med leverandører, garantier og tegninger, – og den lokale forhandleren bygger huset. På den måten skaper vi en effektiv organisasjon som kan drive med relativt lave kostnader. Dette er årsaken til at vi kan tilby norskproduserte kvalitetsprodukter til konkurransedyktige priser. Leverandørene våre er norske kvalitetsprodusenter som vi har samarbeidet med i over to tiår.

Vi tar stolthet i å levere et skikkelig produkt som er tuftet på kvalitet, nytenkning og nærhet til kundene.

Funkis ferdighus fra Blå Bolig

Vi har eksistert i over 40 år som en familieeiet og familiedrevet boligbygger og Visjonen vår handler om å sette gode spor. Vi skal gi kundene våre en bolig som skaper verdi for dem og for omgivelsene. I Katalogen vår finner du et bredt spekter av boliger, som passer for enhver lommebok og enhver smak. Fra romslige familieboliger med husbankfinansiering til store herskapelige bygg i gammel stil, med moderne løsninger.

Vi leverer over 100 hus i året og har bygget flere tusen hus siden oppstarten. Kanskje vi snart skal bygge ditt nye hjem?

Spør oss gjerne mer om Ferdighus i funkis stil.

Relaterte hus

Alicante -Blå bolig

Alicante

Her kombineres et moderne ytre med et praktisk indre – alt på et plan.
132,5 m2
3 soverom

Capri

Gjennomtenkte og smarte løsninger.
144,7 m2
3 soverom

Pamplona

Tomannsbolig i moderne stil.
2 x 145,24 m2
4 soverom

Porto

Et hus der store vindu gir inntrykk av at uterommet er en del av huset
173 m2
5 soverom

Venezia

Stilfullt og funksjonalitet innvendig og utvendig. Stor takhøyde!
196 m2
3 soverom

Trapini

Moderne, stilfullt og veldig gode løsninger.
149,8 m2
4 soverom